Знаєш, я не з тих, хто буде ставити ультиматуми, і змушувати обирати "я або вона".
Знаєш, я не з тих, хто буде вести війну і набувати репутацію стерви, забираючи тебе в неї.
Знаєш, я не та, хто мовчки ділитиме тебе ще з кимось, будь з ким.
Мені легше поступитись і відпустити, як би я тебе не любила. Я не в силі конкурувати, бо якщо ти вибираєш, значить сумніваєшся у мені. Я не в силі довго ревнувати і миритись, щоб зберегти хороші відносини.Я так не можу.
Я не можу жити з постійним відчуттям, що ти ось-ось не будеш біля мене. Я витримаю багато ночей, коли спиш аж під ранок. Я не можу переживати за тебе, знаючи, що тобі це навіть не потрібно.
Мені легше зрадити собі, своїм бажанням, хоч самозрада вб*є мене надовго. Нехай ти будеш з нею, і мені не прийдеться віддавати свої переживання тобі. Не хочу ділити людину. Вона мила, красива, хороша.
Давай розберемось раз і назавжди. Я так не можу більше, роби як знаєш. Краще вона.
А яка різниця, боягузка чи ні - тут же й боятись нема чого. Хлоп! - і вже відправилось. Результат може виявитись цікавим(може й ні, а яка різниця). Рекомендую)).
Пиши ще. Як казав мій друг "припиняти писати не треба" - треба читати більше, тоді власні твори будуть чудесніші.
eshlie відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Офігенчик! А чого не відправила? Толкове повідомлення, можна сказати навіть - по-мужськи.
"Я витримаю багато ночей, коли спиш аж під ранок."\ - Чи *не витримаю? О_о
eshlie відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00