Любов-це не тоді,коли ти близько
Із хлопцем,дівчиною уночі.
Любов-це не тоді,коли говориш
''Люблю тебе''-але слова пусті.
Любов-це не тоді,коли цілуєш
Ласкаєш руки,обнімаєш знов.
Любов-це не тоді,коли приємне
В один момент пройшло усе немов.
Любов тоді,коли ти розумієш
Що цей момент уже давно пройшов.
Любов тоді,коли душі погано
І думаєш,навіщо він пішов.
І сумно стало якось в глибині
Сумуєш ти за тим,хто був тоді.
Тієї ночі,того дня
І той для тебе все життя!
16.05.2012
(просто для подруги Юлі)