Перший погляд, перші звуки
Перший раз візьмеш на руки
Вперше ти до серця пригорнеш
Подолавши біль і муки
Як уперше я заплачу
Це тобі наснилось наче
Мій почула серця стукіт
Мамо, народила ти мене
ПРИСПІВ:
Немає у світі нічого ніжніше
НІж твій дотик, ніж погляд твій
Ніж пісня та під яку ти колишеш
Яка відкриває казковий світ
Це придумано не нами
Перше слово завжди мама
І коли на скронях сивина
Пам'ятай ти не одна
Проминуть десятки років
Внуки зроблять перші кроки
Як колись до тебе я
Крокував мамо моя
Це придумано не нами
Перше слово завжди мама
ПРИСПІВ:
Немає у світі нічого ніжніше
НІж твій дотик, ніж погляд твій
Ніж пісня та під яку ти колишеш
Яка відкриває казковий світ
Почему же не понять?) Ведь все мы когда то были детьми...
А видео я смотрела - молодцы! Сейчас очень мало толковых песен, но благодаря твоим стихам песня затрагивает до глубины души.
MC_Yorick відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Только ребенок знает как сильно любит его мама, ведь только он видел ее сердце изнутри)
MC_Yorick відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
эта песня написана и исполнена мужчинами - нам конечно не понять всего, но мы попытались быть искренними а видео так вообще заставляет по другому прочуствовать смысл