Мрії… Думки переповнюють душу……. Мені важко без тебе… та ти поряд, ти тут майже біля мене… Але ні. Я помилилась… страшенно помилилась … Ти там зі своїми думками, проблемами. А я тут сама, хоч домовлялись про те , що будемо разом…
Ти нехтуєш тим, що я до тебе відчуваю… зрозумій, почуй мене Я ТЕБЕ БЕЗМЕЖНО КОХАЮ…. Ти знову скажеш що це брехня…. Ти навіть уявити не можеш, як мені важко коли ти кидаєш в мою душу «важкі» фрази…. Фрази після яких просто не хочеться жити, зовсім не хочеться жити…
Сьогодні твоє свято, твій день. Ти не бажаєш бачити мене поряд. Гаразд… Я живу,…сміюсь, а тепер просто плачу. Ти покинув мене а я сподівалась, що ми будемо разом. Але ні… ти вирішив все за нас двох.
Мені боляче!!!!!!! Дуже боляче… мені набридло збивати кулаки до крові, і плакати вечорами закриваючи на всі замки двері.
Вибач мене!!!!!! За те,що люблю, за те , що просто тобою живу. Сльози, біль переповнюють моє серце і я не можу більше мовчати. Я знаю, що тобі байдуже, але я не можу забути все. Ти вбив мене. Вбив все, що було!!!!!!!!!