На вишитій галявині, мов шовком,
Джмелі танцюють разом із хрущами.
Єднає міст життя, жовтавий, тонко
Кульбаби острів, вкупі з споришами.
Цвіте. Гудуть - що чути навіть серцем
Тремкі мотиви в кошиках-морях.
Джмелі , жуки - і тут усе збереться,
Мов темні плями в світлих ліхтарях.
По жовтих квітах лиш кочує тихо
Метелик радо в пошуках нектару.
Між квітами уявні ортостихи
Малює, над цим зоряним пожаром.
Як вишитий, землі чудесний острів -
Цвіте кульбаба жовтий самоцвіт.
Покличе все у свій яскравий простір -
Здається дивом, зовсім звичний світ.
28.04.2012
гарно, дуже сподобалося.
можу лиш порадити чуть підправити рядок "малює над цим зоряним пожаром" на "малює він над зоряним пожаром" - так наче легше) але це лиш порада...
Андрій Гагін відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую, Олю! Приємно, що сподобалося. Дякую тобі за підказку, але виправляти не буду