У Всесвіті всьому є пара.
Початок є і є кінець
Людина Бог, вона ж почвара,
Та поміж ними є Творець!
Добро і зло як чорне й біле
У парі споконвік жило.
Добро і зло – єдине ціле.
Так є. Так буде. Так було.
Добро творить це треба мати:
Сумління, честь і співчуття,
Це немічному помагати,
Це мирне, дружнє співжиття.
Добро творить багато важче
А ніж творити чорне зло
Та все ж ніколи і нізащо
Добро не замінить на зло.
Добро, важка відповідальність.
Добро це: сила – волі й труд.
Солодке зло це: аморальність,
Гріховність, ненависть і блуд.
Добро і зло завжди між нами
Жили в умах і будуть жить.
Хто володітиме умами –
Той світом буде володіть.
Добро і зло звичайне й звичне
Це бій світоглядів – не слів
Й питання це не риторичне
В протистоянні двох світів.
У Всесвіті всьому є пара.
Початок є і є кінець
Людина Бог, вона ж почвара,
Та поміж ними є Творець!