Я вірю, коханий, весна подарує
Нам радість в коханні не рік і не два!
Вже скоро нам сонечком щастя всміхнеться
І збудуться мріяні наші слова!
Хоч часто здається, що жити несила,
Що навіть радіти не можеш вже ти,
Та моя любов має сильнії крила,
І їх не зламає вже біль самоти.
Нам разом з тобою вдалося
Пройти через терня сповна…
Хоч сніг ще не станув на серці,
Та наша прийшла ВЕСНА!