час
живиться
твоїми
розкутими мрійливими рухами
в трансових легкостях
загубити власне я
час
дивиться
на твої
обпечені пальці
і тихо сміється
мовчанням проростаю
крізь час у тобі
ковток використаної
?свободи?
надкушена повня
здивовано зиряє в вічі
псевдо-закоханим
вірогідне зниження
температури
марщрути
викривлених
понять
ведуть мене
таки до тебе.
що скажеш?..
час
змінився
змінюючи_наші_тіні