Хай веселка заквітчана в небі ,
Розіллється у в синю блакить .
Побажаєм для тебе далебі ,
У житті цім щасливо прожить .
На розписані Богом маршрути ,
Це шаленне життя мчить , як мить .
Хоч буває нам прикро це чути ,
Та років не можливо спинить .
Живіть довго , щасливо та мило ,
Не цурайтеся власних сумлінь .
Щоб всміхалася Доля вам щиро ,
Бережи вас Всевишній , Амінь .
Божа мати хай діток боронить ,
Хай лунає постійно їх сміх .
Нехай гріх їх за руку не водить ,
Береже нехай Ангел від лих .
Хай печаль стороною обходить ,
Зранку досвід серпанком бринить .
Хай обіда буденна не шкодить ,
Спинить розум від прірви , за мить ,
В суєті за Батьків не забудьте ,
Бо їм скоро у вічність , спочить .
Прихиліть , захистіть , пригадайте :
Вже їм скоро у вічність , простіть .
За мету ще , бажаю світличку ,
Хай виспівує в ній цвіркунець .
Під порогом зелену травичку ,
Матіолу , барвінок , чебрець .
А ще внуків колись і з діброви ,
Принесе хай колись , чарівник .
Хай свята береже їх Покрова ,
Вам на радість і нам для утіх .
Біля ставу червону калину ,
Під порогом крутий мерседес .
Тож наповніть , піднімем чарчину ,
Щоб нам Бог посміхнувся з небес !