Сьогодні ти є, ще мить і немає,
так швидко, але так яскраво.
Сьогодні смієшся, а завтра мовчать,
так боляче, але так тихо.
Учора літав, а сьогодні лежиш,
так швидко, але так мирно.
Учора ще сонце, сьогодні вже дощ,
не плач усе буде добре.
Чатину нас всіх забрав ти з собою,
частину тебе залишим назавжди.
Ніхто не іде так просто без болю,
без тебе вона усіх розриває.
Сьогодні ми є, а завтра немає,
не бачимо життя перед носом.
Учора забули, а завтра вже пізно,
так боляче, і так надовго.
На вічну пам`ять Олександрові