Поділить небо блискавка стрілою:
Дрібні шматки посиплються на землю.
Дощем, немов крупицею дрібною,
Що сіє в світ невпинне зерня.
Поділить небо блискавка розлога;
На мить розтане навіть темна ніч.
І видно як тече гінка дорога,
Блищить асфальт з водою віч-на-віч.
І враження з’єднаються з озоном,
Мізерних крих, краплин всього буття.
Далекий грім сюди несе відгомін -
Вона на сцені сфер - глядач у неї я.
08.04.2012