Приїхав Цар із Назар́ета
В Єр́усалим,
Ослицею, а не в кареті,
А Ѓосподь з ним.
Стелилися гілќи і в́іти
Під й́ого крок,
Раділи і старі і діти –
Ід́е Пророк.
Перевернув столи й осл́они
І сќинув крам,
Усіх міняйлів присоромив -
Це ж Б́́ожий храм.
Сліпі прозріли, а в кульгавих
Кістќи зросли,
Очистив душі від лукавих,
Гріх́и простив.
Ще зради п́оміж них не видно,
Всі в р́адості,
"Ос́анна синові Давида", -
Крич́али всі.
А вже над́іється Іуда
На сл́ушний час,
Допоки ми чекаєм чуда,
Є Б́ог між нас.