Ваш ніжний дотик назавжди зі мною,
Що заквітчався ранньою весною —
М'який і теплий, сонячний промінчик,
Дорогоцінний, в блискітках, камінчик.
Ваш голос ніжно-молитовно лине,
До подиху останнього не згине...
А шкіра в теплих доторках палає,
Дрібненьким стуком серце звеселяє.
У спогадах купаються признання...
Боржниця Ваша я за здивування. 2012