Хай погода ще не літня,
А душі на втіху
Веселися, - перше квітня
Бог створив для сміху.
Посміхнутись не барися,
Бог прибавить віку,
З усім світом поділися
Радістю і сміхом.
Бо на світі жити варто
Не лише для справи,
Якщо розпочати жартом,
То і день є вдалим.
Різнокольорові стрази,
А не сірі миші,
Перше квітня і відразу
Сам стаєш добрішим.