Ну от, здійснилося!
А світ стоїть, як був,
і сонцем наливаються черешні.
Свідомості моєї смертний зсув
життя розтяв на "вчора" і "прийдешнє".
Та поділ атома мого життя не вб"є,
не викличе мутацій цього світу, -
щодня зі сходу сонце постає,
відходять старики,
народжуються діти...