В світах можливо в тих, що поряд
Ідуть дощі, течуть додолу.
А тут, зоріє вічний сонях:
Отак щодня, і так по колу.
Руйнує темряви кордони -
Життя всього в його руках.
І завжди будемо в полоні,
Коли показує нам шлях.
Його світи - це завжди воля -
Маленьких крихітних завад.
Проміння, та одвічна зброя,
Знаряддя, що квітчає сад.
28.03.2011