Ми розумні, цікаві... дивні.
Ми марсіни. Ми марсіни.
Ми обожнюєм дощі та ливні,
і влітку можем сісти на сани.
Ми не шукаємо виного у цунамі.
Ми марсіни. Ми марсіни.
Не боїмося виходу на татамі,
і не принципово, щоб з піною вани.
Ми дивні, ми епатажні.
Ми марсіни. Ми марсіни.
Наша правда ростом два сажні.
І серед людей є наші фани.
Ми не міняємо природні стани.
Ми марсіни. Ми марсіни.
Нас ображає кожна газета...
Але чим Марс погана планета?