Сповідуюсь тобі перед лицем розлуки...
Нехай не ляже тягарем на плечі гріх -
той гріх солодкий і без муки!
Нехай не витисне з грудей твоїх,
з очей твоїх - сльозу, чи прикрий сміх,
нехай не рвуть мені на клоччя серце круки
зневаги, каяття, розпуки -
сповідуюсь тобі перед лицем розлуки
у почуттях і помислах своїх...