Як хочеться знати , що усе гаразд . … вірю , що воно так є , було і точно , беззаперечно буде … . Та все ж спокій десь далеко .
… з дня у день власнодумно вигинаю гілляччя простору , задля вселенського блага . … до біса всесвіт !!! Най цінніші для мене лише ви … . Кохана ти одна і ще не народженне дитя .
Не знаходжу собі місця … . Над міру багато думаю , про те та се … . Та тепер плоть думок стає дедалі густішою , вона вже стала камяною і крамсає серце , душу і розум . Нехай … .
… кожну мить будучи не поряд , немов придушую у собі механізми самознищення . Стежки відчаю та безсилля підкрадаються в притул . Стріляють .
… я ухиляюсь . Їх постріл здавалося б , що не минучий . Та все ж моє кохання міцніше , сильніше , чистіше і відвертіше будь чого … . Чуєте КОХАННЯ – ПАНАЦЕЯ . Кохання – це я . Це кожен , в кому воно є . У кожному , хто пізнав і зустрів його .
Серденько , кохана божеволію без тебе . Та знаю , що те , що зараз коїться зі мною , абсолютно ніщо порівняно з тим , що відчуваєш ти , моє Янголятко . … ти сильна , ти єдина , ти всесвіт … … … .
… все добре , усе гаразд , я знаю , я вірю так воно … , воно так … .