Вишеньки–черешеньки, стиглі й соковиті,
На маленькій гілочці, мерехтять в повітрі,
Ви рум'яні щічечки, блискітки в намисті,
Ягідки червоні,як маленькі діти...
У садок вишневий, прийде подивиться,
На черешні й вишні дівчинка Марічка,
Стане на горбочок, підстрибне до гілки,
Пригорне до себе дві червоні щічки,
І дитя устами щиро веселиться,
Розглядає ягідки радісно Марічка.
Під промінням сонячним,як велика стрічка,
Вишеньки–черешеньки,дві веселі щічки.