У сяйві чистоти
Архангели стояли!
Блакить охоплювала небо,
Співали миті квітами любові;
Смарагдами мелодій
– Свят! Свят! Свят!
Тьмяніли зорі
Опромінені любов'ю,
В ім'я Отця і Сина
І Святого Духа,
Архангели
В сліпучих шатах Правди
Пронизували
Співом нескінченність
Натхненням
– Свят! Свят! Свят!
Наскрізно подих
Всесвятого Духа
Навіював незнане відчуття,
І спрага пити воду вічного життя
Творила крила,
І тягнула в сяйво,
У світло вічної любові
– Свят! Свят! Свят!
Блакиттю опромінена,
Натхненням,
Пісня вічного життя
Лилася
Нескінченно!