Вночі,
У зоряній,
За скверами мелодій
Мимо проїжджаючі вогні
У відблисках мовчазних вікон.
Сховані за рогом ночі
Історії…
Розносить вітер листям тополиним
Кидає просто і звичайно
Слова…
На тлі нічного дзеркала –
Рука…
На тлі нічного дзеркала –
Плече…
На тлі нічного дзеркала –
Уста…
І прихилившись до холодної стіни,
Зриває вітер
Серця колотнечу.
Історії…
За рогом ночі
Розмов нічних…
Вночі…
Стрічаючи між тінями вогні,
Спалахують
у ліліях серця,
Згоряючи,
Лишаючи
Чекання…
Буває,
Вихоплюються скрипки із пітьми.
Мелодію вони
До ранку всю ведуть…