На подвір'ї тане лід
По дорозі ходить дід.
Дітям вже пора до школи
Йти навчатися чудово.
Вже підсніжники цвітуть
І комахи теж гудуть.
Горобці літають скрізь
"Веселяться"ніби мрізь.
Це природа ожила
Небо,місяць і трава.
Це божественне творіння,
Зародилося з коріння.
Все потрібно берегти
І не нищити завжди.
Посадить дерева всюди
Й не ламати,як верблюди!