Не пишіть, щоби писати,
Як нема вам що сказати,
Просто краще промовчіть,
Відпочиньте - не спішіть...
Прийде слово ненароком
Швидким чи повільним кроком,
Прийде воно у свій час
Не до когось - а до вас.
Вам потрібно тільки взяти,
Як алмаз відшліфувати
Оте слово, що прийшло,
Далі щоб між люди йшло,
Щоб виблискували грані,
Щоб в людей думки погані
Не приходили, щезали,
Щоб добро вони черпали
З ваших виважених слів.
Сам собою прийде гнів,
Бо його в житті багато,
А творити треба свято,
Свято для душі і тіла,
Щоби думка багатіла
Зовсім новим, незбагненним,
Будній день, щоб був натхненним,
Щоб хотілось просто жити
Душі, щоб могли відкрити
Один одному навзаєм ...
Тож давайте почекаєм
На те СЛОВО, що в дорозі -
Може воно на порозі ?
21.02.2012 р.
Дуже гарне і завжди актуальне побажання. Дякую! Буду старатися! І вітаю Вас зі святом "Захисника Вітчизни". Щоб був крепкий, як обценьки! А Ви знаєте, що це таке?
Олекса Терен відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую.
І обценьки, і кливец,
І малесенький стілец,
То всьо має вправний швец !