Я бачив тебе учора,
Ти знову ішла одна.
В твоїх очах, як у морі,
Топився і йшов до дна.
Ти була така прекрасна,
Кохання мене палило,
То наче жага ненасна
В мене любові налила.
Немов би чарівна фея
Мене до себе манила.
Ти – квітка моя, лілея,
Та ти мене не любила.
Хотів я тобі сказати
Стільки прекрасних слів,
Та страх не хотів відпускати.
Ох, як я про це пожалів.
Ти – ангел безкрилий, ти – фея,
На грішній землі хоч живеш.
Прощай же прекрасна лілеє,
ти долю ще свою знайдеш…