Я чекала, чекала, чекала,
Я чекала, як впаде зоря.
Я бажання тоді б загадала,
Я відчула б тоді, що жива.
Я чекала із неба ту зірку,
Я скажено дивилася вверх,
Я сиділа надворі допізна,
Але космос тоді, як завмер.
Я чекала, чекала, чекала,
Але зірка не падала вниз...
Я бажання не загадала,
І все стало знов, як колись...
Я чекала і думала різне,
Я вмирала, рахуючи час,
І година приходила пізня,
Але вогник надії не згас.
Я чекаю, чекаю, чекаю,
Я чекатиму зірку всю ніч.
Я бажання таки загадаю,
І не буде мені протиріч!
16.02.2012