Якось у депутатські кулуари життя внесло питання. Воно привернуло увагу. На ньому зупинилися. Його підняли і розглянули – виявилося актуальним. Його внесли в залу засідання і поставили. Заслухали і почали загострювати на ньому увагу: одні радили його обговорити, інші – перенести або відкласти. Коли питання дещо опрацювали і почали утрушувати деталі, виявилося, що з нього витікають інші запитання. Почали з’ясовувати причини і ув’язувати розбіжності. Доки ув’язували, витекло ще декілька питань. Щоб позбутися витікання, поклали питання під сукно. Не допомогло! Тоді, поставили питання ребром. І лише тепер помітили, що питання настійливо вимагає негайного рішення. Почали рішення шукати. Воно вперто ухилялося і не знаходилося. Можливо воно знаходиться десь поруч і лежить на поверхні?