"Довгі нитки доріг вились колись між зірок.
Та Бог їх змотав у тугий клубок. Так утворилась Земля."
-Володимир Шинкарук
А як розмотати той клубок,
Кинути у вічність до зірок?..
Куди нас поведуть ті нитки?
До небесних світил навпрошки?
Про що зірки будуть шептати,
Казки свої оповідати?
Кохання будуть дарувати,
У позолоті цілувати?
А чи зникне з простору Земля?
Чи щасливі будем: ти і я?