І хочеться надію дарувати
Бажати долі всім єством
Всі неприємності долати
Єдиним подихом, гуртом
У руки взявши, без упину
В долонях пронести серця
Та віднайти в собі людину
Слід невідомого творця…
Звільнити розум від омани
Вітати душу в почуттях
Серед багнюки та канави
Не заблукати у пастках
Плекати віру, що на троні
Віднайде вічну благодать
Здійняти голову в поклоні
Пірнувши у небесну гладь
Відчувши музику симфоній
Кружляти знову до рання
Та оминувши злість агоній
Пізнати зрілий дух митця
Є незвичайними бажання
У складності та простоті
За вибором гряде визнання
Поміж святих. Не на землі