Роздуми: цікавлю я когось чи ні?
Рядки під цю мелодію такі сумні
Легкі немов пір'їнка у донях
Продовження не було була Антанта
Історія, клас,кілька думок анти
Отримуєш заслужену десятку
Головне не накрути петлі і банти
Послухай вчителя він зможе показати
По історії як рукою провести головне її знати
Свого вчителя завжди поважати
Хто як не він побачив в тобі корені знаті
А може йому цікаво не менше за тебе
Чого зможеш ти у своєму житті досягати
Ті роки що розділяють нічого не значать
Взаємоповага між вами, ти це повинен пам'ятати.
Давай побіжимо туди
Де ми себе знайдемо
Де усе нарешті ми з нуля почнемо
Усе що було зачеркнемо
Хай і боляче!
Торкнемося разом неба
Стри це якщо не треба
Хай пропаду хай зникну без тебе
Та змиритись не зможу, моя теза
Десь з глибин душі кричить муза
А ти мов не приступна вежа
І задушити підступного вужа
Втомився піду краще спати
Прошу хоч трохи пам'ятати
Давай давай
Це не кінець
Та давно не початок
На голові її вінець
А я не маю статок
Не дурний у плані навчання
Люблю поговорити
І ставити цікаві питання
Цікавлюсь життям подружки Тані
Бо вона у мене одна в цьому плані
Я в незвичному стані
Живи, а не лежи на дивані.