СІЮ, ВІЮ, ПОСІВАЮ З НОВИМ РОКОМ, З ВАСИЛЕМ ВАС ВІТАЮ!!!!
Сію, вію, посіваю,
З Новим роком, з Василем, вас вітаю,
Щастя й радості бажаю,
Щоб жили ви у любім краю, як у раЮ!
Сію, вію, посіваю,
Здоров’я вам всім, посилаю,
Щоб самітні пару мали,
А сімейні, гарну вдачу спіймали.
Сію, вію, посіваю,
Кохання вам я навіваю,
Щоб діточки в любові зростали
Й батькам завжди допомагали.
Сію, вію, посіваю,
Мрії та бажання здійсняю
Й щоб на неньку-Україну, милу,
Впала Божа благодать, омріяна!
Сію, вію, посіваю,
З Новим роком, з Василем вас вітаю
І посилаю у серця добро,
У душі милосердя й тепло!!!