Ти, як зірка в небі,
Маниш мене до себе!
Перед тобою
Моє серце мліє!
Твої обійми-
Тепліші за літнє сонечко яскраве!
Без тебе-
Моє життя не можливе...
Ти, натче світло,
Світло, яке веде мене до мети!
А моя мета - це ти!
Просинаюсь вранці
І молю я Бога,
Щоб щасливою була твоя дорога!!!