Ісус Христос наш Визволитель,
А сатана усіх кляне,
Бо народився наш Спаситель,
Його, її, тебе й мене.
До Богородиці Марії
Вже пастухи з усіх округ
Йдуть поклонитися в надії
Благословення з Божих рук.
І три царі – волхв́и в дорозі
Несуть і ладан і смирн́у,
Забився Ірод у тривозі,
Йде проти Бога на війну.
Над Вифлеємом вийшла зірка,
Пройшли гріховні дні спокус,
Нехай мине нас доля гірка,
Родився на землі Ісус.
********
Хто чесно пост́ився
Досягне всього,
Христос народився!
Славімо його!