Мої думки…
І що ж ви душу мені рвете?
Мов тії ворони з пітьми
Ви не мої…чужі ви зовсім діти!
Знайшли пристанище в мені
Та нищите усе ви безупинно
Немає спокою…лиш ніч…
Ховає вас у чорну скриню
У світлі не завжди є світло!
В пітьмі завжди є пітьма!
Хвилини мов краплі стікають
З холодного… розбитого скла
30 грудня 2011