Тема:
Абонент +380........3 продовжує Вам снитись. Можете прокинутись пізніше.
Відправник: Душа
Метро. - Вокзал. - Обвітрена дорога.
На вогких вікнах візерунки снів.
Шкода, що вже не маю змоги
Повідати усе, про що хотів...
Якби-якби... Але життя так склалось:
Якби отой випадок нас не звів,
Можливо б, якось інше сумувалось
На цій дорозі снігу і років...
Та що ж, буває. Доля нам не власність,
Хоч інколи і серця дослухається.
"Хороша доля - чим сплатити вартість?
Щаслива доля - взагалі, купується?
Мені - не треба - це у подарунок:
Зробити хочу Янголу приємно.
Так, терміново. До Нового року...
Подзвоните? Чекатиму. Взаємно..."
Ну от, чудово. Майже все готово.
Лишилося про зустріч попередити...
Дзвоню - гудки - та оператор знову:
"Цей абонент звикає не чекати
Усього того, що завжди хотів.
Він поки що не має змоги
Зустрітись з Вами. Ще не пережив
Зірок... Й слідів з засніжених доріг..."
29.12.11 17.27