Ти у місті — чародій,
Золотих сердець крадій.
Чи спокуса та чиста,
Чи в тумані імлиста?
Утомився від дум,
Проганяєш свій сум,
Нищиш сутність життя,
Топчеш квіти буття
На жіночій дорозі,
Зупинитись не в змозі,
Де жінки — у грі актрис,
Ну, а ти — в числі гульвіс!