Уяви себе серед квітучої весни,
У саду вишневім, цвітом білим вкритим.
Уяви себе на килимку зеленої, духмяної трави,
У колі квітів весняних ароматів.
Уяви себе в моїх палких обіймах,
У вирі п\'янких поцілунків.
Уяви як вітерець волосся ніжно пестить,
У серці роздуває полум\'я гарячого кохання.
Уяви - це все могло би бути правдою,
У мрій границь нема.
Уяви досить, щоб збулось бажання,
Утім тут правди геть нема...
17.12.2011р. 17:18