Кажуть, що колючки виліковують кохання. Твій кактус важко перетравлюється. Активоване вугілля застрягає в горлі. А сильногазована Моршинська подразнює голосові зв’язки. Коли я перестану говорити, знадобиться сурдопереклад . Ти ніколи не дочував моїх слів на іншому краю землі. Насправді мова німих найдосконаліша і найвиразніша. Ти уважно придивляєшся до жестів, переживаючи кожне слово набагато глибше. Так глибоко, що дістаєшся свого прихованого «я».