Художник- дивне то створіння,
від нього не клянись.
Побачиш, прийде і завершить
пейзаж в твоєму серці...
ще дужче б'ється...
Не спи
поночі, але не проси!
Художник хоче полювати,
нову любов замалювати.
Не плач.
Побачиш на мольберті,
і пам'ятатимеш до смерті,
з'явились нові переливи,
ти їх відкрила.