Щоденно, злиденно,але не таємно
Для нього ця справа вже стала буденна,
Народ український йде на роботу
Гне спину, страждає за одяг і воду.
Грошей вистачає лише на податки,
а в той на Карибах роскішні мулатки
Презеденту Вкраїни чухають п’ятки.
Він сидить та над нами по троху глузує,
а справа народу його ледве турбує!
Його лиш турбує кількість грошей,
Та скільки працює на нього людей!
Закінчитись має це все незабаром,
а їхні слова не потрібні й даром.
Хай самі сабі перед дзеркалом чешуть,
а нам хай не кажуть, що зовсім не брешуть!
Народ український нумо, вставай!
Друзів знайомих, ті всіх закликай!
Все, досить, крапка, свавіллю край!
Извечно современная тема. Одни дурят и наживаются, другие протистуют и защищают свои права. Минталитет только Украинца - человек с огромным терпением. Периодически ето терпение заканчивается и вот революция, война.. А потом вновь все становится по-прежнему...
от якби таких закликів побільше та на кожному кроці у кожній газеті ...от можливо ще когось зачепило і ті тряпки , що колись називалися чоловіками, довели всім , що вони не тряпки!
the Last Good відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
ДУЖЕ ДЯКУЮ! побільше б таких людей як ти, яким не байдуже до своєї країни !!!