Ви пам’ятайте тих кого кохали, й кого вважали ворогами
Ви пам’ятайте тих із ким палали, тліли й згасали
Ви пам’ятайте тих із ким раділи і заливалися сльозами
Ви пам’ятайте їх, та дорожіть лиш тими, хто залишався завжди поруч з вами...
І не забудьте тих,кому слова ви щирі промовляли
І не забудьте тих,кого в дорогу довгу проводжали
І не забудьте тих,кого прощали й за руку міцно ви тримали,
Ви пам"ятайте їх та не забудьте тих, кого нема вже більше з нами...
RIP