Боже! Я знову думаю про неї, це трішки боляче бо вона зараз дуже далеко.
Я не знаю скільки ще часу терпіти все це, але я вже не витримую...
Боже! Лише ти знаєш, як я її кохаю, як моє серце рветься до неї.
Її посмішка не зрівняється з самою блискучою зіркою в небі.
А коли я тримаю її за руку то таке враження, що я зараз розправлю крила і ми взлетимо під небеса.
Щодня коли я засинаю то думаю про неї, я віддав б все що маю аби тільки побачити як вона солодко спить.
Я не знаю що буде далі Боже,але я хочу бути поряд.
Обійняти і бути з нею завжди, підтримувати коли їй тяжко, тримати її крила щоб вони не опускалися.
Боже,якщо Ти мене зараз чуєш,а я вірю що чуєш, допоможи мені, допоможи мені стримувати мої сльози, мій біль, мій смуток.
Ти завжди підтримував мене і я знаю що і зараз ти зі мною.