(Для Н.І)
Я не склав ніяку оду,
Лиш простий вітальний вірш
Про оту небесну вроду,
Яка дивиться не гірш
День жаркий оцей червневий,
Свято вдале тут приніс
Настрій у гостей веселий,
Всі готують вже сюрприз!
І тому тягнуть «резину»,
З привітанням я не буду
Провіршую ж ту частину,
Де бажати щастя буду!
Щастя, радості й добра,
Побажати хочу я!
І прожити на «Ура!»,
Це веселеє життя!
Ще здоров’ячка міцного,
Бо ж він силу ту покаже!
Та іще багато чого,
(Але хтось вже інший скаже)
Ще ж маленькая деталь:
За учинки добрі й щирі,
Треба дать тобі медаль!
(Та й за очі такі милі…)
Ну, отож-бо, святкувати,
Дочекались й цього дня!
Щоб гуртом тобі сказати,
З ДНЕМ ТЕБЕ НАРОДЖЕННЯ!!!