Загадковий поцілунок,
Як багаття без вугілля.
У вісні бачу малюнок,
Мабуть то чиєсь весілля.
Янгол з хмарою вінчався.
Дві обручки з акварелі.
Тільки ти не привітався,
Мов з якоїсь цитоделі.
Ти забув стояв ти нижче,
Носа дуже не дери,
Янгол хмари зараз вижче,
Дощ піде, впаде з гори.
Задавався Янгол дуже,
За хмаринку не вхопився,
Впав задертим у калюжу,
Більш нема його - розбився!
У вісні бачу малюнок,
Мабуть наше то весілля.
Загадковій поцілунок,
Поцілунок без дозвілля.