...A чи згадаєш ти той день,
Коли признались ми..?
Як душу рвало почуття,
І я клялася,що навік твоя?
А ти казав "Дороща за життя"...?
Та нас уже нема...нема.
Не чути й подиху зі сна.
Можливо...бУло це дарма,
І я не знаю,літо чи зима
З тобою нас тоді єдна..
...А чи згадаєш ти мої слова?
Якими тЕбе сповивала,
Якими я тебЕ кохала,
Віддаючись в полон тобі,
Хоч було боляче мені...
І не хотіла я тебе втрачати,
Та втратила...на жаль
Тепер дві долі різнобічно,-в даль...
Ти знай і пам'ятай,
Коли признались ми,
Як душу розірвало почуття.
Тобі належу,я все іще твоя.