Хоч як б жорстоко не здалось
Та його ти покохаєш.
Коли стане цей момент,
Поруч його вже не застанеш.
Ні він не пропаде і не піде від тебе,
Просто станеться твоє бажання
І він в кінець побачить в тобі тільки друга.
Ти мучишся, не розумієш,
Як могло воно так стати
І змогла так сильно покохати?
А колись зовсім не помічати
І на його старання щось тобі сказати,
Старалась тему в бік забрати.
Щоб не було боляче обом,
Втрачати друга, а комусь любов.
Тепер вже пізно і нема надії,
У нього жінка й діти.
І бачиш в цій сім'ї о ту любов,
Що мала місце бути в твоїй хаті.
Ось так, щоб не образить друга,
Ти втратила, навік, своє кохання..?
02.11.2011р. 00:52