Дерева одягають їх золоті прикраси
І чепуриться в айстрах і чорнобривцях сад.
І розплітає осінь в траві пожовклі пасма,
Та вішає на гілку сережки-виноград...
Цей карнавал із барвів! Я так його чекала!
Бо дійство те святкове безмежно я люблю!
Але година літа, що в безвість відлетіла,
Десь відгукнулась сумно й навіяла жалю...