Я намагався будувати своє життя
Але в цьому світі живеш також ти
І ти зруйнувала все що створив я
А тепер як мені на це відреагувати
Я на тебе злий я збожеволів, немає слів
Мені все рівно чи мертва чи жива ти
А на все що ти зробила мені наплювати
Я лише чую Апокаліптики спів –
«I Don’t Care» – і мені все рівно стає
Що ти вторгнулась в моє життя
Безтурботно як дитя ти гралась
З моїм життям, ласкаво посміхалась
Та ти догралась і мені все рівно
Наплювати на тебе – це наївно
Бо ти не відчепишся від мене
Може з часом це мине але одне
Я знаю точно - I Don’t Care