Дивлюсь в очей твоїх озерця,
в глибінь яку я не здобув...
В полеміці душі і серця,
нажаль мій голос зайвим був.
Нажаль у пошуку гармоній,
мене в полон взяла орда,
бо авторство своїх симфоній,
я вітру задарма віддав.
Роздарувавши рими й строфи,
останні крапки,коми,і...
дійшовши знову до Голгофи,
себе побачив на хресті.
Полеміка душі і серця...
Вітрила монітору...блюз...
Дивлюсь в очей твоїх озерця ,
і відчуваю - я люблю!