.
"Ця гра для трьох. У неї вдвох не грають.
Я віддаю, а ти кидаєш жереб.
Якщо вона його не упіймає,
То я, напевно, знов піду від тебе.
Давай на роздягання! Роздягнемось,
Щоб ти побачив, в кого кращі груди.
Якщо ти вкотре скажеш, що у неї,
Я вкотре відповім: "Хай так і буде!".
А може, досить вже азартних ігор?!
Закон заборонив, в закону – сила! (?)
Якщо ти досі з двох мене не вибрав,
То, може, вчотирьох зіграти, милий?.."
(Марина Єщенко)
Зіграємо утрьох? На роздягання?
Зрівняємо, чия фігура краща...
Покличемо давай ще дядю Ваню –
Учотирьох зіграємо... Нізащо?
Хоча... Тобі ж відомо - саме в мене
Найкращі груди, ноги і сідниці…
Моя ж подружка ще мала, зелена –
Немає там на що і подивиться…
Програла я… Знімаю спершу блузку -
Красивий мій бюстгальтер із Європи?
Тепер – вона… Ой, шкіра – наче в гуски…
А засоромилась!.. Ото дурепа!..
Дивись, мій милий, я вже без спідниці!
Ну, як тобі мої модельні ноги?..
Ще раз програю – покажу сідниці…
Та не тривожся так, заради Бога!..
Ми виграли! А дядя Ваня – голий!..
Вертається додому він спроквола..
А ми йдемо зіграти ще у поло –
На роздягання, любий? Так, дого́ла!..
28.09.2011 р.
* Марина Єщенко "Настроєве (середа)" (http://maysterni.com/publication.php?id=67243)